Restaurants

Person Holding Pastry Dishes on White Ceramic Plates

Restaurants

Er zijn ontelbaar veel restaurants gevestigd in Nederland. Van de Hollandse keuken tot de Turkse keuken, bijna alles is te proeven in Nederland.

Beoordeling

Elk restaurant wordt beoordeeld in de vorm van Michelin sterren. Restaurants kunnen 1, 2 of 3 Michelin sterren krijgen. 1 is minder goed, 2 is goed en 3 is zeer goed.

Verschillende restaurants

Er zijn heel veel verschillende keukens in Nederland, zo heb je onder anderen de Marokkaanse keuken, de Italiaanse keuken, de Franse keuken, de Mexicaanse keuken en de Aziatische keuken.

Ook voor beste restaurants in Nederland is er een top 10 gemaakt:

  1. Manoir Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen
  2. De Librije – Zwolle
  3. De Leest – Vaassen
  4. Ciel Bleu – Amsterdam
  5. Spectrum – Amsterdam
  6. Tribeca – Heeze
  7. &Moshik – Amsterdam
  8. Vermeer – Amsterdam
  9. De Lindenhof – Giethoorn
  10. De Groene Lantaarn – Zuidwolde

In de wereldkeuken is Nederland ook vertegenwoordig door 4 top chefs. In 2018 stonden deze top chefs in de top 50 van de best chef awards. Dit waren de chefs Jonnie Boer, Nick Bril, Syrco Bakker en Joris Bijdendijk.

Feesten

Feest is een samenkoming van een groep mensen. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of een geboorte. Feestjes kunnen natuurlijk ook zonder directe aanleiding plaatsvinden.

Eten

Qua eten kan je natuurlijk van alles voorschotelen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen de bakjes te vullen met dingen zoals paprika, komkommer en tomaat. Maar ook kun je de keuze maken de mensen chips, nootjes en snacks voor te schotelen.

Locatie

Natuurlijk ligt het er ook aan waar het feest plaatsvind. Als het feestje zich buiten plaatsvind, is het natuurlijk ook leuk om gezellig de barbecue aan te steken.

Muziek bij de gelegenheid

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken op een goed feestje, is de muziek. Je kunt ervoor kiezen een paar boxen neer te zetten en daar muziek op te streamen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen iemand op te laten treden. Dit kan een gehuurde zanger of artiest zijn, maar dit kan ook gewoon een bekende zijn