Trouwerij

Mogelijk een van de mooiste momenten in je leven. Het moment dat je besluit je in echt met elkaar te verbinden. Wel moet er natuurlijk heel veel gebeuren voor zo’n bruiloft.

Er moet een zaal of locatie afgehuurd worden. Er moet voor eten en drinken gezorgd worden, en er moet natuurlijk een indrukwekkende taart komen te staan. Dan moeten er nog trouwjurken gepast worden, er moeten pakken gepast worden. Kortom, meer dan genoeg te regelen voor zo’n bruiloft.

Meest gewaardeerde trouwlocaties

De top 5 van trouwlocaties in Nederland zijn:Werelds aan het Strand in Ouddorp – dit is een beach club die is gelegen aan een privé-eiland met een zilverwit strand in een spectaculaire baai.

1.Werelds aan het Strand in Ouddorp – dit is een beach club die is gelegen aan een privé-eiland met een zilverwit strand in een spectaculaire baai.

2. Landgoed Huis de Voorst in Eefde – Engelse tuinen, een oude slotgracht, deze locatie heeft simpelweg alles wat een bruiloftslocatie nodig heeft.

3. Landgoed Rhederoord in De Steeg – Op dit landgoed heb je prachtig uitzicht op de Veluwe en de ijsselvallei.

4. Green Village in Nieuwegein – Op deze locatie beleef je de volle sfeer van buiten, terwijl je gewoon binnen zit ! Hier heb je van elke kant een geweldig uitzicht, en is er ook de gelegenheid om een romantische wandeling te maken langs een net verbouwde oude boerderij.

5. Kasteel Montfoort in Montfoort – Bij het eerste aanzien van dit kasteel gaat je hart direct sneller kloppen. Dit kasteel ligt op de ideale locatie om een romantische boottocht te maken, om dan vervolgens in alle rust trouwfoto’s kunnen maken in de prachtige kasteeltuin.